3 yaşında vuruldu yaşam mücadelesi veriyor

İzmit'te otomobile düzenlenen silahlı saldırıda başından vurulan 3 yaşındaki İremsu, 4 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KOCAELİ - İzmit ilçesinde otomobile düzenlenen silahlı saldırıda başından vurulan 3 yaşındaki İremsu Ayer, 4 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Baba Ümit Ayer, saldırıda yaralanan kızının özel hastanedeki müdahalesinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine, daha sonra da Darıca Farabi Devlet Hastanesine sevk edildiğini söyledi.
Ayer, İremsu'nun her gün tomografisinin çekildiğini ve tahlillerinin yapıldığını belirterek, "Doktorlar bugün biraz daha acı konuştu. Durumunun kötüye gittiğini söylediler. 10-11 saatten beri kızım yaşam mücadelesi veriyor. Dört günden beri Allah'ın izniyle dua edenlerin sayesinde kızım hayatta" şeklinde konuştu.
"Beni duyan herkesten hayır duası istiyorum" diyen Ayer, "İbrahim Tatlıses'in de başından böyle bir olay geçti. Daha büyük bir mermi isabet etmişti. Sevenleri çoktu, dualarla ayakta kaldı. Tekrar bayramlar göreceğiz inşallah" ifadesini kullandı.
Tavşantepe Mahallesi'nde dört gün önce otomobile düzenlenen silahlı saldırıda Mehmet Yener hayatını kaybetmiş, oğlu Sunay Yener, kızı Ayşe ve damadı Metin Korkmaz ile 3 yaşındaki torunu İremsu Ayer yaralanmıştı.