30 Mart seçimlerinde bir referandum yapıyoruz

Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ergin, "Türkiye'nin siyasi, ekonomik istikrarı devam etsin mi? Türkiye ile beraber Hatay'ında büyümesi devam etsin mi? 'Etsin' diyorsanız bunları elbette AK Parti yapacak"dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

HATAY - Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin,  Hatay Yayladağı ilçesine bağlı Kışlak beldesinde partisince düzenlenen toplantıya katıldı. Ergin, toplantıda yaptığı konuşmada, görevde oldukları 11 yılda Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna kadar altyapı hizmetlerini önemli ölçüde yenilediklerini belirtti.  

30 Mart'ta çok önemli bir seçime gidileceğini vurgulayan Ergin, şöyle devam etti: 

"30 Mart seçimlerinde bir referandum yapıyoruz. Bu elbetteki yerel seçim. Ama bu yerel seçimde şunu soracaklar bize; 'Türkiye'nin siyasi, ekonomik, istikrarı devam etsin mi? yatırımlar devam etsin mi? Türkiye ile beraber Hatay'ında büyümesi devam etsin mi?' 'Etsin' diyorsanız bunları elbette AK Parti yapacak. Bu şehrin sosyal barışını, huzurunu korumak elbette bizim görevimiz. Hatay'a ateş düşürmek için çok uğraşanlar oldu. Bu şehre kardeş kavgası getirmek için çırpınanlar oldu. Teşekkür ediyorum Yayladağı'nın akli selim insanlarına. Fitne ateşi yakmak isteyenlere fırsat vermediniz, sizleri tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Bu coğrafyaya düşmanlık tohumu ekmek isteyenlere, kardeşleri birbirine vurdurmak isteyenlere, fırsat vermeyeceğiz Allah'ın izniyle. Fırsat vermemek içinde 30 Mart seçimlerinde sandıktan yumruk gibi tek parça, bir ve bütün olarak çıkacağız". 

Marmaray projesiyle Osmanlı'dan bu yana 150 yıllık hayalin gerçekleştiğini kaydeden Ergin, denizin altından trenlerin yürümeye başladığını, denizin üstünden de otomobilleri yürüteceklerini anlattı. 

İstanbul-İzmir otoyolunun İzmit Körfezi'ni denizin üstünden geçeceğini ifade eden Ergin, "Türkiye öyle bir noktaya geldi ki; denizin altından trenleri götüren Türkiye, denizin üstünden otoban yapan Türkiye, güçlü Türkiye, dermanlı Türkiye oldu hamdolsun. Bu güçlü Türkiye için siyasi istikrar lazımdı bu 11 yıldır sağlandı. Bunun sonrasında ekonomik derman lazımdı, güç lazımdı. Kasanızda para olursa bu hizmetler yapılabilirdi" diye konuştu.  

Bu konularda ilginizi çekebilir