40 çürük yumurtaya 40 haramili cevap

Bahçeli, Ankara Arena Spor Salonu'nda partisinin Ankara milletvekili adaylarını tanıttı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA – MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın "40 çürük yumurta 1 sağlam yumurta etmez" sözlerine; "40 çürük yumurta 1 sağlam yumurta etmez ama 40 haramiden 1 AKP çıkar" şeklinde yanıt verdi.

Ankara aday tanıtım toplantısında partililere "Ankara misketi ihanet barınaklarını yıkmak için harekete geçiyor. Özel hayatı takip altına alan gözleri, telefonları dinleyen pis kulakları cezalandırmak için Ankara 'hazırım' diyor" diye seslendi.

Geriye gitmenin adeta formülü olan ileri demokrasi taraftarlarıyla hesaplaşmak için yola koyulduklarını, Avrupa Birliği dayatmalarına boyun eğen, okyanus ötesinin projelerine teşrifatçılık yapan "kokuşmuş" AKP zihniyetini, geldiği gibi göndermek için söz verdiklerini ifade eden Bahçeli, "Ankara misketi ihanet barınaklarını yıkmak için harekete geçiyor. Özel hayatı takip altına alan gözleri, telefonları dinleyen pis kulakları cezalandırmak için Ankara hazırım diyor. Başkent Ankara'nın onurunu korumak için ses veriyoruz" dedi.

MHP üzerine yine oyunlar oynandığını, tezgâhların hedefinde yine ülkücüler bulduğunu öne süren Bahçeli, "Dört bir koldan kirli ve karanlık hesaplar üzerimize çullanıyor. Biz yıkmak istiyorlar. Yenmek için el birliği yapıyorlar. Partimizi parçalamak, küçültmek, marjinalleştirmek ve hatta yok etmek için her iğrençliğe tevessül ediyorlar. Suratlarından pislik akanların derin ittifakı yine oklarını üzerimize çevirmiş durumda. İleri demokrasi yalandır, daha fazla özgürlük iddiaları boştur, hukukun üstünlüğü sözleri aldatmadır dedikçe, AKP bize hayâsızca çamur atıyor. AKP hükümeti, bir tarafta Okyanus ötesiyle kol kola Türkiye'nin temellerine dinamit yerleştiriyor, diğer tarafta ise buna karşı çıkan Türkiye sevdalılarına hakaretler yağdırıyor" diye konuştu.

Milliyetçi Hareket'in hıyanete geçit vermeyeceğini, milletin 36 parçaya ayrılmasına izin vermeyeceğini söyleyen Bahçeli, "Kimin şerefli, kimin şerefsiz olduğunu öfke nöbetlerine girenlerin yüzüne tuttuğumuz aynayla gösterdik" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir