40 gün 40 gece alışveriş

İstanbul Shopping Fest 18 Mart’ta start alıyor. Alışverişlerde yüzde 30 indirim olacak. Haftada üç gün, iki AVM 02.00’ye kadar açık kalacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), İstanbul Ticaret Odası (İTO), İstanbul Kalkınma Ajansı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü’nün desteği ve AYD, AMPD, BMD, THY, TÜRSAB, TUROB, TMD, TURYİD, TAV ve ISG’nin katkılarıyla ‘İstanbul Shopping Fest’ düzenleniyor.

Etkinlikle başta Rusya, İran ve Ukrayna olmak üzere çevre ülkelerden milyonlarca turistin İstanbul’a gelmesi amaçlanıyor.

Etkinlik, 18 Mart-26 Nisan arasında 40 gün 40 gece sürecek.Çünkü mağazalar gece geç saatlere kadar açık kalacak.

Avrupa ve Anadolu yakasında her gün bir AVM gece 02.00’ye kadar çalışacak. Sezon olmasına rağmen alışverişlerde yüzde 30 indirim olacak. Saat 02.00’den sonraki alışverişlerde ekstra indirim uygulanacak.

Alışveriş merkezleri çekilişle her gün araba dağıtacak. Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı‘nda her gün en az 3 etkinlik düzenlenecek.Etkinlikler için 50 milyon lira bütçe ayrılırken, gıda ve konaklama ücretleri hariç 3 milyar dolarlık ciro hedefleniyor.

Haberin ayrıntıları bugünkü Dünya Gazetesi'nde

 

Bu konularda ilginizi çekebilir