6 ile elektrik verilemeyecek

Planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak'ta bazı kesimlere 14 Eylül'de elektrik verilemeyecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak'ta bazı kesimlere 14 Eylül'de elektrik verilemeyecek. 

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Ankara'nın Keçiören, Akyurt, Çubuk, Kazan, Mamak ve Yenimahalle ilçelerindeki bazı mahallelerde 09.00-15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak. 

Bartın'ın Merkez ve Ulus ilçesindeki bazı sokaklara 09.00-14.00 saatleri arasında tesis ve üçüncü şahıs çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek. 

Çankırı'nın Ilgaz, Karabük'ün merkez ilçelerine de 09.00-14.00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle enerji kesintisi yapılacak. 

Kırıkkale'nin merkez ve Balışeyh ilçesinde bazı sokaklara 09.00-14.00 saatleri arasında bakım ve üçüncü şahıs çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek. 

14 Eylül'de ayrıca, Zonguldak'ın Çaycuma, Devrek ve Gökçebey ilçelerinde de tesis çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.