ABD ve İngiltere Büyükelçileri'nden Koç ailesine başsağlığı

ABD Büyükelçisi Bass ve İngiltere Büyükelçisi Moore, Mustafa Koç'un vefatı dolayısıyla Koç ailesine taziyelerini iletti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye'deki yabancı misyon temsilcilerinden ABD ve İngiltere'nin Ankara Büyükelçileri, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı dolayısıyla Koç ailesine taziyelerini iletti.   

Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Richard Moore, Twitter hesabından paylaştığı mesajında, "Dostum Mustafa Koç'un zamansız ölüm haberlerini almak şok edici, çok üzgünüm. Düşüncelerim bu zor zamanda Koç Ailesi ile birlikte" şeklinde yazdı.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliğinin Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise Büyükelçi John Bass'ın mesajına yer verildi. Mesajda Bass, "Mustafa Koç’un hayatını kaybettiğini öğrenmenin üzüntüsü içindeyim. Türkiye ve dünyanın her yerinden dostları için büyük kayıp" dedi.   

Mustafa Koç, bu sabah spor yaparken kalp krizi geçirmiş ve ilk müdahalesi Beykoz Devlet Hastanesinde yapıldıktan sonra Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesine sevk edilmişti.  

Koç Holding tarafından yapılan açıklamada, "Bu sabah saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Koç'u tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağolsun" ifadesine yer verilmişti.