Adana'ya 13. mağazasını açıyor

Migros 5M konseptindeki 13'üncü mağazasını cuma günü Adana'da açıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Migros Ticaret Türkiye'nin 13'üncü 5M mağazasını cuma günü Adana'da hizmete açacak.

Migros Ticaret'ten yapılan açıklamada,  5M'in, Adanalı tüketicilerin alışveriş alışkanlıklarını değiştireceği ifade edildi.

Türkiye'de yaklaşık 2 bin noktada, farklı formatlarla tüketiciye ulaşan Migros Grubu, en yeni formatı 5M'in 13'üncü mağazasını Çukurova Bölgesinin kalbi Adana'da hizmete açacağı kaydedilen açıklamada, Adanalıları yepyeni bir formatla tanıştıracak olan Migros'un, hiper ucuz fiyatlar ve zengin çeşitlerle donatılmış mağazada, beyaz eşyadan elektronik alete, temizlik malzemelerinden yiyecek ve içeceğe kadar bir hipermarkette olması gereken her şeyi, diğer yandan ise Adana'ya özel pek çok yerel lezzeti raflarına taşıdığı vurgulandı.

Açıklamaya göre, 6 bin 800 metrekarelik alanı ile kapılarını 22 Nisan'da Adanalılara açacak olan Adana 5M'de pek çok ürün tüketiciyle buluşacak. Mağazada Adana'nın meşhur lezzeti cezerye, özel reyon ile Adanalıları karşılarken, birbirinden farklı diğer Adana tatları da raflarda yerini alacak.

 Migros Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Fuat Yanar, Türkiye'nin dört bir köşesindeki tüketicileri 5M'in farklı alışveriş konsepti ile tanıştırmaya devam ettiklerini vurgulayarak, "Müşterilerimizin memnuniyetini görmek bizi onlar için daha fazla ne yapabiliriz sorusuna yönlendiriyor. Bulduğumuz cevaplarla açtığımız her yeni mağazada, müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını karşılıyor olmak bizi daha da cesaretlendiriyor" ifadelerini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir