ADSL, 3G ve WiFi hizmetlerinin hepsi Hepnet'te

TTNET ADSL, 3G ve WiFi hizmetini "Hepnet" paketinde buluşturdu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Meltem GÜNDÜZ

ANTALYA - TTNET ADSL, 3G ve WiFi hizmetini "Hepnet" paketinde buluşturdu. Hepnet paketini alan müşteri, interneti abone olduğu mekan dışında her alanda kesintisiz olarak kullanabilecek.

TTNet Genel Müdürü Tahsin Yılmaz Antalya'da düzenlediği basın toplantısı ile "Hepnet" paketini tanıttı. Yılmaz, abonelerin ihtiyaçlarına göre farklı ödeme seçenekleri ile ADSL, 3G ve Wifi hizmetlerini tek bir paket içinde ve tek bir fatura altında topladıklarını kaydetti. Yılmaz, artık internet kullanım alışkanlıkları geliştikçe, kullanıcıların ev ve ofis dışında da online olmak istediğini belirterek, "Müşterilerimiz, Hepnet kampanyası ile artık 'internete nasıl bağlanacağım' diye düşünmeyecek. Her yerden erişim olanağı olacak" diye konuştu.

Geniş bandın hem Türkiye'de hem dünyada çok geliştiğini belirten Yılmaz, "Geniş bant abonesi 8 yılda 590 kat artarak 11 milyonu aştı. Türkiye'de internet kullanıcı sayısı son 10 yılda 2 milyondan 35 milyona yükselerek yüzde 1750 oranında artış olduğunu görüyoruz. Bu oranlar gerçekten yüksek. Biz kendimizi iletişim ve eğlence şirketi olarak konumlandırıyoruz. Biz 6.1 milyon aboneye sahibiz. Pazar payı olarak yüzde 56'lık bir Pazar payımız var. Dünyanın 10. Büyük operatörüyüz. Tüm bu rakamlara baktığımızda TTNet'in gerçekten parlayan bir yıldız olduğuna inanıyoruz. Türkiye'de mobil internet de hızlı gelişiyor. Biz de bu alanda oyunculardan bir tanesiyiz" diye konuştu.

Hepnet tarife seçenekleri

Hepnet paketi kapsamında kampanyaya dahil ADSL tarifelerinden biri ile beraber tercihe göre 4 GB veya 6 GB kotalı TTNet Mobil 3G Hepnet tarifesi ve sınırsız WiFi dakikası sunuluyor. Abone ihtiyaçlarına bağlı olarak Net4, Net6 ve Netlimitsiz tarifelerinden herhangi biri seçebiliyor. Tüm tarifelerde sınırsız WiFi dakikası hediye ediliyor. Aboneler paket dahilinde 3G mobil modeme de sahip olarak ayrıca bedel ödemek zorunda kalmıyorlar. Paket kapsamındaki mobil iletişim hizmeti Avea tarafından sağlanıyor.

Reklam filmi ilk defa gösterildi

Tanıtım toplantısında kampanyanın reklam filminin gösterimi de yapıldı. Şener Şen ve Olgun Şimşek'in rol aldığı "Mümkünlü Köyü" konsepti ile bir süredir yayınlanan reklamlara sanatçı Binnur Kaya da dahil oldu. Kaya'nın reklam projesine katılımı da Hepnet kampanyası ile oldu. Kaya, reklam filminde "Megabitli Safiye" karakterini canlandırdı.

Bu konularda ilginizi çekebilir