Ahmet Mergen teknik analiz eğitimi 'borfin'de

Ahmet Mergen, Japon analiz tekniği mum grafik uygulamalarını web tabanlı eğitimlere dönüştürdü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Grafiklerle borsa, Kurtlarla Tango, Kurt Kapanı ve Fibonnaci kitaplarının yazarı Ahmet Mergen, mum grafiklerinin sırlarını uygulamalı eğitimlerle anlatıyor. Mergen bilgi ve tecrübesini şimdi, web tabanlı eğitimlerle paylaşıyor.

'Borfin Uygulamalı Finans, Ekonomi Eğitim Merkezi' tarafından düzenlenen eğitimlerde Ahmet Mergen, Traderlar'ın en fazla kullandıkları Japon Analiz Tekniklerinden mum grafiklerinin eğitimini veriyor.

Borsadaki ayı boğa eğilimlerini görmek, düşüş, çıkış formasyonlarını başlangıcında yakalamak isteyenler Mergen'in yaklaşımları ile grafikleri yorumlayabilecek.

'Mum grafiklerle teknik analiz eğitimi' alan katılımcılar, eğitim boyunca web tabanlı teknik analiz programını kullanarak uygulamalı eğitim yapma olanağına sahip olacak.

Bu eğitim, piyasalarda ve yatırım yapılacak alanlardaki aşağı yukarı oynayan fiyat hareketlerinin ve bu hareketlerin ekrana yansıyan görüntülerinin ne anlama geldiğini,alış veya satış ortamı içinde olunup olunmadığına dair bilgiler sunmayı amaçlıyor. 

Son başvuru tarihi 31 Mart olan 'Mum grafiklerle teknik analiz eğitimi', 1 Nisan tarihinde 'www.borfin.com.tr'de başlayacak olup üç ay sürecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir