AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Soner Çizen oldu

Çizen, AK Parti'nin tek başına iktidar olmasında örgütlerinin çok önemli rolü bulunduğunu ifade etti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

TEKİRDAĞ - AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı'na Soner Çizen'in atandığı bildirildi.

Soner Çizen, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, kendisinin, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Tekirdağ il başkanlığı göreve getirildiğini söyledi.

Kendisiyle birlikte, merkez ilçe başkanlığına Ziya Meral, Çorlu ilçe başkanlığına İbrahim Atilla ile Saray ilçe başkanlığına da Mehmet Tuncel'in atamasının yapıldığını belirten Çizen, atama kararının bildirilmesinden sonra bugün göreve başladığını dile getirdi.

AK Parti'nin tek başına iktidar olmasında örgütlerinin çok önemli rolü bulunduğunu ifade eden Çizen, şunları kaydetti:

"Tek başına iktidar olan AK Parti, bu başarıyı teşkilatları sayesinde kazanmıştır. Güçlü iktidar, güçlü teşkilatlarla, güçlü teşkilatlar da güçlü ve birbiriyle uyumlu çalışan başkanlarla mümkündür. Bu hizmeti kutsal bir görev kabul edip dürüst, adil, şeffaf bir yönetim anlayışıyla Tekirdağ ve ülkemiz için çalışacağız."

AK Parti Merkez ilçe Başkanı Ziya Meral de daha önce il başkanlığı yaptığını, şimdi ise genel merkez tarafından merkez ilçe başkanlığına getirildiğini belirterek, AK Parti için örgütün her kademesinde çalışacağını kaydetti.