AK Parti'li vekil hastanede tartaklandı

AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu, kendisine saldırdıklarını iddia ettiği hastane çalışanlarından şikayetçi oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu, bir hastanede kendisine saldırdığı gerekçesiyle doktor, hemşire ve güvenlik görevlilerinden şikayetçi olduğunu bildirdi.

Tıngıroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, babasını götürdüğü bir hastanede hemşirenin kendisine önce hastayı yatağa yerleştirmesini söylediğini, ardından hakaret ederek, dışarı çıkmasını istediğini öne sürdü.

Hastanedeki doktorun da aynı şekilde davrandığını savunan Tıngıroğlu, açıklamasında, "Hemşirenin isteği üzerine hastayı yatağa yerleştirmek için içeride bulunduğumu anlattım. Bana hakaret ettikleri için de özür dilemeleri halinde dışarı çıkacağımı belirttim" ifadelerine yer verdi.

Bunun üzerine doktor, hemşire, güvenlik görevlileri ve bazı kişilerin kendisine saldırdığını ve hakaret ettiğini, hasta babasının da tartaklandığını öne süren Tıngıroğlu, söz konusu kişilerden şikayetçi olduğunu bildirdi.