Akçansa Azerbaycan'da fırsat kolluyor

Azeri işverenlerle, Türk İşadamları Delegasyonu Bakü'de biraraya geldi. Türk firmaları toplantıda Azerbaycan'daki turizm, inşaat ve diğer sektörlerle ilgilendiklerini belirtti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Akçansa Azerbaycan'da fırsat kolluyor. www.abc.az internet sitesinin haberine göre Bakü'ye gelen Türk işadamları delegasyonunda bulunan Akçansa'dan bir yetkili, yakında Azerbaycan pazarına gireceklerini belirtti.

Akçansa yetkilisi, "Azerbaycan pazarını öğrenme niyetindeyiz. Azerbaycan'da isteğe bağlı olarak çimento talepleri olan iş imkanlarını göz önünde tutup, uzun vadeli projeleri hayata geçirmeye başlayacağız.

Türk şirketleri Bakü’de

Azeri işverenlerle, Türk İşadamları Delegasyonu bugün Azerbaycan Ulusal Girişimciler Federasyonu Organizasyonu'nda (ASK) biraraya geldi. Türk firmaları toplantıda Azerbaycan'daki turizm, inşaat ve diğer sektörlerle ilgilendiklerini belirtti.

ASK Genel Sekreteri  Magomedli Efendiyev, bugünkü konularının yatırım ve geleceğe yönelik ortaklıklar olduğunu belirtti.

Türk İşadamları Delegasyonu Başkanı Ünal Çağlar, delegasyonda Türkiye'nin önemli şirketlerinin temsil edildiğini belirtti.

Delegasyonda Tirsan Kardan, Sahra Kablo, Point Karaca, Arthor, AC Mimarlık, Akçansa gibi şirketler bulunuyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir