Akdağ, engelli vatandaştan özür diledi

Sağlık Bakanı, "Gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz. Para kazanıyorsun değil mi?" dediği engelli vatandaştan özür dilediğini söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ŞENKAYA - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Batman'da yaptığı inceleme sırasında özürlü bir işçiyle yaptığı ve basına yansıyan diyaloğa ilişkin, "Ben, kendisini kırdığım için kendisinden özür diledim" dedi.

Akdağ pazar günü Batman gezisinde "Gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz. Para kazanıyorsun değil mi?" dediği görme engelli hastane çalışanı 29 yaşındaki Nurullah Mehmetoğlu’ndan bugün özür diledi. Seçim çalışmaları kapsamında Erzurum'un Şenkaya ilçesinde bulunan Akdağ, Batman'daki diyalogla ilgili gazetecilere değerlendirmede bulundu.

Akdağ, bir gazetecinin, Batman'daki özürlü vatandaşın telefonla aranıp, özür dilendiğini hatırlatması üzerine, "O benimle Batman'daki Nurullah kardeşimle aramızdaki bir şey. Ben telefon açtım. Kendisine bir mektup da gönderdim. Aramızda geçen hususi bir şeydir. Kendisi açıklarsa açıklar. Ben, kendisini kırdığım için kendisinden özür diledim. Helallik istedim. Geri kalanı artık ona ait" diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir