Aksa Jeneratör ile TFF sponsorluk sözleşmesi imzaladı

TFF Başkan Vekili Özerten, "20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda enerjiyi Aksa'dan alacağız" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'na Aksa Jeneratör sponsor oldu.
Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen basın toplantısında, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Ufuk Özerten ile Aksa Jeneratör Yönetim Kurulu Başkanı Necati Baykal, sponsorluk sözleşmesini imzaladı.
Özerten, turnuvanın selameti açısından enerji desteğinin çok önemli olduğunu belirterek, "20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda enerjiyi Aksa'dan alacağız. Turnuva 190 ülkede naklen yayınlanacak ve Türkiye için büyük bir tanıtım olacak" diye konuştu.
Sporseverlerden statları doldurmalarını isteyen Özerten, "Buradaki gücü halkımızdan almak istiyoruz. Kupayı almakta kararlıyız. Teknik ekibimize ve gençlerimize güveniyoruz" ifadelerini kullandı.
Ufuk Özerten, turnuvanın istedikleri koşullarda yapılması açısından medyanın desteğinin de önemli olduğunu kaydetti.
Aksa Jeneratör Yönetim Kurulu Başkanı Necati Baykal ise bu tip organizasyonlarda şebekeye güvenilmediğinden tüm enerji beslenmesinin jeneratör tarafından yapıldığını vurgulayarak, şöyle konuştu:
"Aksa Jeneratör olarak 2 aydır bu konuda çalışıyoruz. Yedi ayrı şehirdeki statlarda enerji ihtiyacı Aksa Jeneratör tarafından yapılacaktır. 35-40 tane jeneratörün statlara montajı yapılmıştır. Testlerimiz devam ediyor. Turnuva için yaklaşık 20 bin kişinin yaşadığı bir kasabanın enerjisine denk bir enerji kullanılacak. Burada çalıştıracağımız jeneratörlerin yaklaşık değeri 5 milyon dolardan fazladır. Bu organizasyona vereceğimiz destek tüm masraflarımızla 1,5 milyon dolara yakın olacak."