Alman plakalı otomobilde zırh delici silah bulundu

Kırşehir'de yapılan operasyonda, Alman plakalı gurbetçi bir ailenin otomobilinde Belçika yapımı zırh delici tabanca ile tabancaya ait mermiler bulundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
KIRŞEHİR - Kırşehir'de yapılan operasyonda Alman plakalı gurbetçi bir ailenin otomobilinde zırh delici mühimmat ve uyuşturucu ele geçirildi.
Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri, Kırşehir-Kayseri karayolunda oluşturulan uygulama noktasında durumundan şüphelenilen Almanya plakalı bir otomobili durdurdu.
Uyuşturucu dedektör köpeği ''Gold''un da katıldığı aramalarda otomobilin bagaj kısmında özel bölmeye saklanmış Belçika yapımı zırh delici ''FN Five-Seven'' marka tabanca ve tabancaya ait 17 mermi bulundu. Ayrıca sigara paketlerinin içine gizlenmiş 80 gram pres esrar da ele geçirildi.
Gurbetçi bir aileye ait otomobildeki İ.K, E.Y, C.K. ve Y.A, ifadeleri alınmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
Kısa bir süre önce Kırşehir'e getirildiği öğrenilen otomobilde ele geçirilen tabancanın az sayıda üretilen tabancalardan olduğu ileri sürüldü.