Anadolu Hayat Emeklilik'e ödül

Şirket, Capital Dergisi'nin düzenlediği "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri 2010" araştırmasında "En Beğenilen Bireysel Emeklilik Şirketi" seçildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Anadolu Hayat Emeklilik, Capital Dergisi'nin düzenlediği "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri 2010" araştırmasında "En Beğenilen Bireysel Emeklilik Şirketi" seçildi.

İş dünyasından 1321 temsilcinin, şirketler ve kendi sektörlerindeki rakipleri hakkındaki düşünce ve algılarını yansıtan araştırmada en beğenilen Bireysel Emeklilik Şirketi ödülüne Anadolu Hayat Emeklilik layık görüldü.

Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Mete Uğurlu konuya ilişkin açıklamasında:  "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması'nda değer görüldüğümüz birincilik, Şirketimizin iş dünyası gözündeki güven ve itibarının önemli bir rehberi niteliğindedir. Layık görüldüğümüz ödül bizler için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. 20. kuruluş yıl dönümümüzü kutladığımız 2010 yılında, katılımcı sayısının yanı sıra fon tutarında da rakiplerini geride bırakan ve 500 bin katılımcı sayısına ulaşan ilk ve tek Bireysel Emeklilik Şirketi olarak, müşterilerimizin güveni, çalışanlarımız, acentelerimiz ve iş ortaklarımızın gayretiyle nice başarılara ve geleceğe imza atmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir