Anadolu Hayat'tan 'Sahibinden Genç Fikirler' yarışması

Yarışmaya "Sigortacılık", "Bankacılık ve Sigortacılık", "Aktüerya" bölümlerinde okuyan öğrenciler katılabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Anadolu Hayat Emeklilik, üniversite öğrencileri için "Sahibinden Genç Fikirler" adlı bir proje yarışması düzenliyor.

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'de bireysel emeklilik ve hayat sigortacılığı sektörlerinin gelişimine katkıda bulunmak, hem genç fikirleri desteklemek hem de yaratıcı projelerin ortaya çıkmasını sağlamak amacıyla üniversiteler arasında “Sahibinden Genç Fikirler" adlı bir yarışma düzenlendiği açıklandı.

Açıklamada, yarışmaya tüm üniversitelerin "Sigortacılık", "Bankacılık ve Sigortacılık", "Aktüerya", "Aktüerya Bilimleri", "Sigortacılık ve Risk Yönetimi" bölümlerinde okuyan öğrencilerin katılabileceği belirtilerek şöyle denildi:

-"Yarışma bireysel emeklilik ve hayat sigortası alanlarında uygulanabilir projeleri kapsayacak. Üniversite Öğrencileri için Bireysel Emeklilik, Ev Hanımları için Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortası Bilincinin Yaygınlaştırılması için Yöntemler olarak üç kategoride düzenlenecek. Yarışmaya öğrenciler, bireysel olarak ya da en fazla üç kişilik gruplar halinde katılabilecek."

Yarışmaya başvuruların 1 Aralık 2008–20 Mart 2009 tarihleri arasında olacağı ve yarışmada birinci olan projeye 5 bin YTL, ikinci olan projeye 3 bin YTL, üçüncü olan projeye ise 2 bin YTL ödül verileceği bildirildi.

Yarışmada dereceye giren projeler, 20 Mayıs 2009 tarihinde www.anadoluhayat.com.tr adresinden ilan edilecek.