Anadolu Isuzu, Busworld Kortrijk Fuarı'nda

Belçika'da düzenlenen Busworld Kortrijk Fuarı'na katılan Anadolu Isuzu'nun hedefi, 2011 yılını küçük otobüs segmentinde ihracat lideri olarak tamamlamak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KOCAELİ - Anadolu Isuzu'nun Belçika'da düzenlenen "21. Busworld Kortrijk Fuarı'nda" dört küçük otobüs modelinin tanıtımını yaptığı bildirildi.

Anadolu Isuzu'dan yapılan yazılı açıklamada, geçen sene Türkiye küçük otobüs ihracatının yüzde 61'ini gerçekleştiren Anadolu Isuzu'nun 21-26 Ekim tarihleri arasında Belçika'nın Kortrijk kentinde düzenlenen "21. Busworld Kortrijk Fuarı"na katıldığı belirtildi.

Fuarda dört küçük otobüs modelinin sergilendiği ifade edilen açıklamada, "Anadolu Isuzu, Novo serisinin lüks modeli Novo Ultra, 7,5 metrelik toplu taşıma aracı Novociti ve küçük otobüs segmentinin öncüsü Turquoise model grubunun VIP ve 33 1 koltuklu versiyonlarıyla fuarda göz doldurdu" denildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, ürettikleri araçların sadece Türkiye pazarı için değil aynı zamanda Avrupa pazarı için de tasarlandığına dikkati çekti.

Anadolu Isuzu'nun 25 ülkeyi kapsayan 15 distribütörlük ağı ve 100'ü aşkın yurtdışı servis noktasıyla dünya standartlarında hizmet vermeye devam ettiğini ifade eden Tamay, "Son 7 yıldır Türkiye küçük otobüs ihracatı liderliğimizi koruyoruz. 2010 yılında Türkiye'den yapılan toplam küçük otobüs ihracatının yüzde 61'ini tek başımıza gerçekleştirdik. 2011 yılını da segmentimizde ihracat lideri olarak tamamlayacağız" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir