Anadolu'dan Renkler" sergisi Fransa'da açılacak

Ankaralı fotoğraf sanatçısı Hamit Yalçın'ın, Anadolu'nun farklı yörelerine ait doğal güzellikleri, yaşamı ve kültürü yansıtan fotoğraflarından oluşan sergi, Fransa'nın Fameck kentinde bu yıl 5'ncisi düzenlenecek Türk Film Festivali'nde beğeniye sunulacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ankara  - Ankaralı fotoğraf sanatçısı Hamit Yalçın'ın "Anadolu'dan Renkler" adlı fotoğraf sergisi, Fransız sanat severlerle buluşacak.

Anadolu'nun farklı yörelerine ait doğal güzellikleri, yaşamı ve kültürü yansıtan fotoğraflardan oluşan sergi, Fransa'da düzenlenecek "5. Fameck Türk Film Festivali kapsamında açılacak.

Anadolu Fotoğraf Sanatçıları Derneği'nin başkanlık görevini de yürüten Hamit Yalçın'ın daha önce birçok ülkede açılan sergisi, Fransa'nın kuzeydoğusunda yer alan Fameck'te 1 Haziran saat 15.00'te Fameck Belediye Başkanı ve festival sanatçılarının katılımıyla sanatverlerin beğenisine sunulacak.

Sergide, Hamit Yalçın'ın Anadolu'nun değişik yörelerinden çektiği  Anadolu kültürü, yaşamı ve doğal güzelliklerine dair 60 adet fotoğraf yer alacak. Anadolu'nun tarihi ve kültürel değerleriyle yaşama ait  bütün renklerin ve yelpazenin yer aldığı sergi, 1 ay süreyle gezilebilecek.

Hamit Yalçın'ın fotoğraf sergisi, daha önce de Moskova, İslamabad, Karaçi, Seul, Şangay, Strazburg, Lefkoşe, Lüxemburg ve Paris'te sanatseverlerle buluşmuştu.