AnadoluJet'in Ankara-Londra direkt uçuşları başladı

Ankara'dan Londra Stansted Havaalanı'na çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere haftanın üç günü uçuşlar olacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - AnadoluJet firmasının Ankara-Londra direkt uçuşları başladı. Yolcular yaklaşık Anadolu'nun 20 şehrinden 1-1,5 saat bağlantıyla Londra'ya uçabilecek.

Direkt uçuşların başlaması nedeniyle TAV Esenboğa Havalimanı İç Hatlar Hava Tarafında düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında konuşan AnadoluJet Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan, firma olarak henüz 3 yıllarını doldurmadan geldikleri noktanın gururlarını daha da artırdığını söyledi.

AnadoluJet'in 50'inci uçuş noktasını bugün itibariyle başlattıklarını dile getiren Alan, 36 iç hat uçuşlarına 14'üncü dış hattını da eklediklerini belirtti. Bunun kendileri için önemine dikkati çeken Alan, "50'nci uçuş noktasına sadece 2 yıl 8 ay gibi kısa bir sürede ulaşmamız bizim için hakikaten çok gurur verici bir durum" dedi.

Ankara'dan Londra Stansted Havaalanı'na çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere haftanın üç günü uçuşlar olacağını ve yolcuların yaklaşık Anadolu'nun 20 şehrinden 1-1,5 saat bağlantıyla Londra'ya uçabileceklerini duyuran Alan, "Bu şu anlama geliyor; Biz, yalnızca Ankaralıların direkt uçuş taleplerini karşılamıyoruz. İsmimizle müsemma Anadolu'nun jeti olmaya çalışıyoruz. Anadolu'nun birçok uçuş noktasından artık Londra'ya da Ankara üzerinden bağlantı imkanı sunacağız" ifadesini kullandı.

Doluluk oranlarının iyi olduğunu ve yaz tarifesiyle birlikte sefer artışına gideceklerini bildiren Alan, gelecek dönemde Ankara-Londra uçuşlarını her gün gerçekleştireceklerini belirtti. Ankara-Cidde uçuşlarını başlatmak için de karar aldıklarını ifade eden Alan, bu seferi başlatmanın da hedefleri arasında olduğunu dile getirdi.

Ankara-Londra uçuşları için promosyonları da olduğunu kaydeden Alan, bilet satışlarını tüm vergiler dahil tek yön 89 Euro ile başlattıklarını söyledi. Alan, promosyonun ilk ay boyunca devam edeceğini duyurdu.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir