AnadoluJet'ten tatilcilere yeni imkanlar

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Halkından aldığı güç ile bu sene beşinci yılını kutlayan AnadoluJet, yaz aylarının gelmesi ile tatil yörelerine olan uçuş sayısını arttırıyor. 1 Mayıs'ta başlayan Ankara – Bodrum uçuşlarını Haziran ayı ile itibariyle günde üç sefere çıkaracak olan AnadoluJet, Ankara - Dalaman uçuşlarını haftanın her günü, İstanbul Sabiha Gökçen – Edremit uçuşlarını ise haftada dört gün gerçekleştirecek
Halkın havayolu AnadoluJet, tatil coşkunuza ortak oluyor. Türkiye'nin dinlenme ve eğlence merkezi olan Bodrum'a olan uçuş sayısını Haziran ayı itibariyle günde üç sefere çıkartıyor. Mayıs ayı boyunca ise Ankara - Bodrum uçuşlarını Ankara kalkış 19.40 ve Bodrum kalkış 21.30 olarak gerçekleştirecek.
Türkiye'nin tatil denince akla gelen diğer bir destinasyonu olan Dalaman'a ise 1 Haziran 2013 itibariyle haftanın her günü Ankara kalkış 12.15 ve Dalaman kalkış 14.05 saatlerinde sefer düzenleyecek AnadoluJet, Haziran ayında İstanbul ve Edremit'i de birbirine bağlayacak.
AnadoluJet, 14 Haziran 2013 itibariyle İstanbul Sabiha Gökçen – Edremit uçuşlarını Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Pazar günleri olmak üzere Sabiha Gökçen kalkış 15.15, Edremit kalkış 16. 40 saatlerinde gerçekleştirecek.
AnadoluJet ve seferleri hakkında daha fazla bilgi almak için www.anadolujet.com adresini ziyaret edebilir ve/veya 444 25 38 çağrı merkezini arayabilirsiniz.