Anatoli ilk mağazasını açtı

Beyhan Bağış, Anodolu'nun kültürel zenginliklerini yeni kuşaklara aktarabilmek için Anatoli markasını hayata geçirerek ilk mağazasını açtı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın eşi Beyhan Bağış, başarı hikayeleri ile dolu marka yönetimi tecrübesine sahip bir kadın girişimci olarak Anadolu'nun kültürel zenginliklerini yeni kuşaklara aktarabilmek için Anatoli markasını hayata geçirerek ilk mağazasını açtı.

İlk mağazasını addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezinde açan Anatoli'nin, tasarımcılarla zanaatkarları bir araya getirerek, kalıcı dekorasyon objeleri ve hediyelikleri geniş bir fiyat yelpazesinde tüketicinin beğenisine sunduğu belirtildi.

BNB Hazir Giyim & Dekorname Dekorasyon Hediyelik Eşya Limited Şirketi'nden yapılan açıklamada, Anadolu topraklarında asırlar boyunca farklı medeniyetlerin yaşadığı ve iz bıraktığı belirtilerek, o medeniyetlerin kültür, gelenek ve sanat anlayışlarını yaşadıkları yere hediye ettikleri vurgulandı.

Bu süreçte, hediyeleşme kültürünün de ikram zenginliği kadar geliştiğine işaret edilen açıklamada, bu zenginliklerin dünyanın en büyük, en çeşitli, en ihtişamlı zenginliği olduğu ifade edildi.

Beyhan Bağış'ın, başarı hikayeleri ile dolu marka yönetimi tecrübesine sahip bir kadın girişimci olarak bu zenginlikleri yeni kuşaklara aktarabilmek için "Anatoli" markasını hayata geçirdiği belirtilen açıklamada, Bağış'ın, geçen temmuz ayında Dekorname şirketi ile yeni bir marka yaratacağını ifade ettiği hatırlatıldı.

Bağış'ın yeni markası Anatoli'nin kültürel hediye arayışında olanlarla buluştuğu kaydedilen açıklamada, Projede Dr. Gülname Turan'ın tasarım danışmanı olarak Anatoli tasarım ekibine yön verdiği ifade edildi.

Anatoli projesinde farklı sektörlerden kişilerle oluşturulan Danışma Kurulu ile en doğru ve güzelin yakalanmaya çalışıldığı, bu kurul Sevan Bıçakçı, Emrah Yücel, Mica Ertegün, Özlem Süer, Nazan Ölçer, Ethem Sancak, Hüseyin Hatemi ve Melike Battal gibi alanlarında yetkin ve başarılı isimlerden oluştuğu, Anatoli projesinin, her birinin verdiği destekle kültürel estetik anlayışını farklı bir noktaya getirmeyi hedeflediği belirtildi.

Açılış gününden elde edilen gelirin tamamının Van'daki depremzedelere bağışlanacağı kaydedildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir