Anel Elektrik'in başvurusu SPK'ya iletildi

Şirketin halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kuruluna dün iletildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, şirket ortaklarından Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin halka arz başvurusunu Sermaye Piyasası Kuruluna (SPK) ilettiğini bildirdi.

Anel Telekomünikasyon'un, Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin halka arz başvurusuna ilişkin bilgi verildi.

Açıklamada, grup şirketi ve Anel Telekomünikasyon'un ortaklarından Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret'in, halka arz başvurusunu SPK'ya bugün (dün) ilettiği belirtilerek, şirket sermayesinin 30 milyon 600 bin liradan 46 milyon 600 bin liraya artırılması ve artırılan 16 milyon liralık sermayeyi temsil eden payların, mevcut ortakların rüçhan hakları kısıtlanarak, halka arz edilmesinin planlandığı duyuruldu.

Açıklamada, toplanan kesin talebin satışa sunulan pay miktarından fazla olması halinde, şirket ortaklarına ait 2 milyon 400 bin lira nominal değerli payların, halka arz edilecek pay miktarına eklenmesinin planlandığı da kaydedildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir