Anel Enerji güneş paneli satacak

Anel Enerji Elektrik Üretim ile Kioto Photovoltaics GmbH, 2011 yılı ilk çeyreği sonuna kadar 8 MWp civarında polikristal güneş modülü üretecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., iştiraki Anel Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Kioto Photovoltaics GmbH firması arasında Güneş Paneli üretim ve satışı için mutabakata varıldığını bildirdi.

Anel Telekomünikasyon'un Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, Anel Telekom'un yüzde 5 oranında sahibi olduğu Anel Enerji Elektrik Üretim ile Kioto Photovoltaics GmbH'nin, 2011 ilk çeyrek sonuna kadar 8 MWp civarında polikristal güneş modülü üretim ve satışı için mutabakata vardıkları kaydedildi.

Modüllerin üretiminin AnelEs Elektronik Üretim Pazarlama Sanayi ve Ticaret A. Ş. üretim tesislerinde yapılmasının planlandığı belirtilen açıklamada, konu ile ilgili anlaşmanın önümüzdeki hafta imzalanmasının beklendiği duyuruldu.

Kioto Photovoltaics GmbH, yıllık 65 MWp üretim kapasitesine sahip, Kioto Clear Energy Group'a bağlı Avusturyalı bir firma olarak biliniyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir