Ankara'da Özel İdare, kaçak motorin satacak

61 bin litre kaçak yakıt, ihaleyle satılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - Ankara İl Özel İdaresi, toplam 61 bin 609 litre kaçak motorini satmak üzere ihale açtı.

Muhammen bedeli 49 bin 903,29 lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan bin 497 lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak.

İhale, 28 Temmuz 2010 tarihinde saat 10.50'de İl Özel İdaresi İl Encümeni toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi ve diğer evrakları, İl Özel İdaresinden mesai saatleri içinde temin edebilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan belgeler, ihale günü ihale saatine kadar ihale komisyonuna verilecek.

İhaleye katılacak olanlardan, kanuni ikametgah sahibi olduğuna dair belge, geçici teminatın yatırıldığını gösteren makbuz, şartname ve varsa örneklerini okuyup aynen kabul ettiğine dair imzalı şartname örneği, 2010 yılı içinde tanzim edilmiş ticaret veya sanayi odası sicil belgesi, esnaf ve sanatkarlar odası belgeleri istenecek.

Söz konusu ihaleye başkaları adına iştirak ediliyorsa noter tasdikli yılı içinde tanzim edilmiş vekaletname (dosyada kalacak), noter tasdikli imza sirküleri (dosyada kalacak), ortaklık adına iştirak ediliyorsa pilot ortağı yetki belgesi, istekli şirket ise kanıtlayıcı belgeleri ve imza sirküleri de istenecek belgeler arasında yer almakta.

Satışı yapılacak olan kaçak motorin, Ankara İskitler'de bulunan Altyapı Hizmetleri Daire Başkanlığından mesai saatleri içinde görülebilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir