Ankaralılar Big Chefs Studio ile tanışıyor!

Big Chefs, yepyeni lezzetleri denemek için Big Chefs Studio Bilkent'i Ankaralılarla tanıştırıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Güne keyifle, sıcacık bakery ürünleri ve taptaze bir kahve ile başlamak için Big Chefs Studio konsepti Bilkent'te kapılarını açıyor.
Ankara'da başlayan lezzet yolculuğunu, İstanbul, Gaziantep, Antalya ve Mersin'de açtığı restoranlarıyla serüvene dönüştüren Big Chefs ilk olarak İstanbullu misafirleriyle tanıştırdığı yeni konsepti Big Chefs Studio'yu şimdi de Ankaralılarla buluşturuyor. Yılın 365 günü, günün her saati, en lezzetli yemekleri, en taze ekmekleri ve en özel tatlıları sunan Big Chefs, Nisan ayı itibariyle yeni konsepti Big Chefs Studio Bilkent'i açmaya hazırlanıyor. 
Big Chefs Studio Bilkent, günün her saatini farklı yaşayan, yepyeni dekorasyonu, yöresel ve mevsimsel malzemeler kullanılarak birbirinden özel lezzetlerin ortaya çıkacağı bir AR-GE mutfağı olarak konuklarının karşısına çıkıyor. Bilkent yerleşkesinde yer alan Big Chefs Studio Bilkent, farklılık arayanlara kaliteyi sunuyor. Kahve ve içki barlarıyla fark yaratan mekan, yüksek tavanlı ferah oturumu ve dekorasyonu ile misafirlere gün içinde farklı bir soluk aldırıyor.  
Big Chefs Studio Bilkent, kahvaltıyı adeta bir keyfe dönüştürüyor
Big Chefs Studio Bilkent, sıcacık, taptaze, fırından çıkmış ve eşsiz lezzetteki bakery ürünlerinin yanı sıra özlenen yöresel tatlar eşliğinde geniş bir kahvaltı alternatifi ile kısa zamanda Ankaralıların favori mekanı olmaya aday... Big Chefs Studio Bilkent'te ayrıca kruvasanlar, farklı alternatifte muffinler gibi günlük taze bakery ürünleri ve sıcacık kahveler take-away imkanı ile satışa sunuluyor. 
 
Big Chefs ruhunu evlerde de yaşatmak için Big Chefs Studio'dan yöresel lezzetler
Big Chefs Studio Bilkent'te, Anadolu'nun yöresel ve etnik mutfaklarından pek çok farklı lezzet, Big Chefs yorumu ile lezzet severlerle buluşuyor. Yemeklerde kullanılan nar ekşisi, zeytinyağı, baharat, sirke, biber salçası, reçel gibi birçok ürün Big Chefs Studio Bilkent'te satışa sunuluyor.