Anneler Günü kutlanıyor

Başbakan Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve spor kulüpleri kutlama mesajları yayınladı. Google logosunu değiştirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

    

ANKARA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bütün arzularının, bütün çabalarının annelerin yüreklerinin yangın yerine dönmediği,  annelerin evlat acısı yüzünden gözyaşı dökmediği bir Türkiye'yi inşa etmek  olduğunu bildirdi. Erdoğan, Anneler Günü dolayısıyla Başbakanlık internet sitesinde bir  mesaj yayımladı.

Erdoğan mesajında, "Yüreğinde anne özlemi taşıyan biri olarak, sevgili annemin şahsında, hayata   gözlerini yummuş tüm anneleri rahmetle, minnetle yad ediyorum"ifadesini  kullandı.

Arınç, Twitter'dan kutladı

Anneler Gününü twitterdan kutlayan Arınç, tweet’inde şöyle dedi; "Benim siyasi hayatım boyunca en büyük hamim annem oldu. O beni daima duaları ve sevecen gözyaşları ile hep korudu"

Galatasaray ve Beşiktaş kutlama mesajı yayımladı

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yayımlanan mesajda, "Hayatımızın en vazgeçilmez parçası, bizleri sınırsız hoşgörüleri, koşulsuz  sevgileri ile yetiştirerek hayata katan dünyanın bütün annelerinin Anneler  Günü'nü tüm içtenliğimizle kutluyoruz" ifadeleri yer aldı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman,  Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Orman'ın, kulübün internet sitesinde yayımlanan mesajında şu ifadeler yer  aldı: " Değerli Beşiktaşlı anneler, sizler çocuklarımıza dürüstlüğü, özgüveni, saygıyı ve  mütevazılığı aşılayarak Beşiktaşlı duruşumuzu ayakta tutan en önemli makamdasınız. Sizlerin çabası ve sevgisi oldukça bizler geleceğe güvenle bakmaya  devam edeceğiz. Ülkemizi ve Beşiktaşımızı ayakta tutan sizlersiniz. Çocuklarımızı  büyük fedakarlıkla büyüten annelerimize en derin sevgi ve saygılarımı sunar, tüm  annelerimizin Anneler Günü'nü kutlarım."

"Google Doodle yaptı"

Özel günlerde logosunun günün anlamına uygun bir tasarımla değiştiren Google, Anneler günü için de logosunu değiştirdi. "Doodle" adı verilen özel logolada Google’ın o harfleri çocuğa dönüşerek annelerine koşuyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir