Aras Kargo'nun İzmir'deki yeni merkezi açıldı

Yeni merkez, Balıkesir'e bağlı bazı ilçelere ve İzmir'e bağlı merkez ilçelere, Çeşme ve Urla'ya hizmet verecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - Aras Kargo İzmir Bölge Müdürlüğü'nün Kordon'daki yeni merkezi, düzenlenen törenle açıldı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, bölgeye bağlı 12 ilçeye 36 birim ve 300 personelle hizmet verecek olan merkezin açılışında konuşan Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, güçlü sanayisi, modern ihracat limanı ve fuarıyla ülke ekonomisine katma değer kazandıran İzmir'e hizmet etmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Aras, şöyle devam etti:

"Toplam ciromuzun yüzde 10'unu oluşturan İzmir'de verdiğimiz hizmetin çıtasını daha da yükseltmeyi amaçladık. Yeni merkezimizde yeni ürünlerimizle daha çok kuruma ve bireysel müşteriye ulaşacağız. Teknolojiyi yakından takip ederek, bu alandaki yenilikleri hizmetlerimize yansıtarak ve ürün yelpazemizi sürekli zenginleştirerek müşteri memnuniyetimizi artırıyoruz. Amacımız, bölgede ekonomik canlanmaya katkıda bulunmak. 300 çalışanımız İzmir merkez olmak üzere ona bağlı illerde 'önem taşımak' için sefere hazır."

Aras Kargo İzmir Bölge Müdürü Elmas Özdemir de, 300 metrekare kapalı alana sahip yeni merkezde Balıkesir'e bağlı Altınoluk, Akçay, Edremit, Burhaniye ve Ayvalık ilçelerine, İzmir'e bağlı merkez ilçelere, Çeşme ve Urla'ya hizmet vereceklerini bildirdi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir