Arda bu kez kurtaramadı

Milliler 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Avusturya ile 0-0 berabere kaldı. Arda'nın yararlanamadığı penaltıyla galibiyeti son anda kaçırdı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

VİYANA - A Milli Futbol Takımı, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki sekizinci maçında Avusturya ile 0-0 berabere kaldı. Milliler, 90+1'de Arda'nın yararlanamadığı penaltıyla galibiyeti son anda kaçırdı.

Futbolda 2012 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde A Milli Takım, deplasmanda Avusturya ile golsüz berabere kalarak, A Grubu'nda ikinci sıradaki yerini korudu.

Hiddink: Hayal ettiğimiz iki şeyden birini yaptık

(A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, Avusturya maçında alınan beraberliğin kendisini memnun eden bir sonuç olduğunu söyledi.

Hiddink, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, Avusturya'ya gelmeden yapmak istedikleri ilk şeyin galip gelmek olduğunu belirterek, "Kazanamıyorsanız beraberliği garantilemeniz gerekiyor. Berabere kalarak buraya gelirken hayal ettiğimiz iki şeyden birini yaptık" dedi."Belli bir amacı yakaladığınız zaman arkasının geleceğini de hissediyorsunuz" diyen Hiddink, "Son dakika penaltısı daha büyük bir hayali yarıda bıraktı. Avrupa'da bir deyim vardır. 'Zoru varken neden

kolayı yapayım' diye. Bu Türklerin mantığında yaşıyor" diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir