Artelon'un esnek askıları, hem şık hem kullanışlı

Yüksek hareket kabiliyetli askı aparatları, TV'nin her açıdan izlenmesini sağlıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Artelon'un yeni teknoloji ile tasarladığı, LCD, plazma TV, monitör ve projeksiyonlar için yüksek hareket kabiliyetli askı aparatları, kullanım kolaylığı sunarken mekanlara estetik de kazandırıyor.

Görüntü teknolojilerindeki ürünlerin en başında yer alan TV'ler ve projeksiyonlar, artık her türlü bütçeye uygun fiyatlarla sunulan ürünler haline geldi. Ürünlerin evin farklı bölümlerine montajı, kurulum ve fonksiyonel kullanımı konusunda ise hala bazı problemlerle karşılaşılıyor. Artelon'un geliştirdiği LCD, plazma TV, monitör ve projeksiyonlar için özel tasarlanmış, hareket kabiliyeti yüksek duvar askı aparatları mekanlarda daha geniş yer kazanımı sağlarken, özel kablo gizleme sistemiyle görsel anlamda da avantajlar sağlıyor.

Cleo serisiyle TV veya monitörlere yer yaratma konusu sorun olmaktan çıkarken, duvara asılan askı aparatları da sehpalar olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Artelon'un aparatlarının bir diğer avantajı ise, TV'lerin sağ-sol, aşağı-yukarı, ileri-geri hareketlerle her açıdan izlenmesini sağlaması.

Bu konularda ilginizi çekebilir