Avea, Cisco'nun HWIC çözümünü sundu

Cisco'nun HWIC çözümü, çok noktalı kurumsal VPN müşterilerin 3G projeleri için sunuldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, çok noktalı kurumsal VPN müşterilerinin 3G projeleri için Cisco'nun 3G kablosuz yüksek hızlı WAN arayüz kartı (HWIC) çözümünü sundu.

Avea'dan yapılan yazılı açıklamada, yeni çözümün "üstün performans, güvenilir hizmet ve sürekli yüksek kaliteli destek" kriterlerini karşıladığı, Cisco'nun HWIC avantajlarının Avea SIM kartları üzerinden kurumsal müşterilerin hizmetine sunduğu bildirildi.

Açıklamada, 3G kablosuz yüksek hızlı WAN arayüz kartlarının Cisco Router üzerindeki klasik kablolu yedekleme çözümlerine bir alternatif oluşturduğu, bu kartların Avea 3G ağının sunduğu kapsama alanının sağladığı güçle kiokslar, ATM'ler ve telemetri uygulamalarında da birinci ve ikinci derecede ekonomik bağlantı hizmeti sağladığı belirtildi.

Cisco 3G kablosuz yüksek hızlı WAN arayüz kartlarının çevirmeli/ISDN çözümlere göre daha yüksek performans sunan gerçek çokyollu geniş alan ağı (WAN) yedekleme çözümünü, "son derece küçük bir ek maliyetle" sunduğu ifade edilen açıklamada, kartların klasik bir kablolu geniş alan ağı bağlantısını kurmak için gerekenden çok daha kısa bir sürede bağlantı kurduğu vurgulandı.

Avea Kurumsal İş Birimi Kıdemli Direktörü Tunç Taşman da konuya ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

"Avea olarak, müşterilerimizin gereksinimlerini ve beklentilerini karşılamaya ve yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla çözümler sunmaya devam ediyoruz. Cisco'nun bu yeni ürününün kullanılması, müşterilerimizin elde ettiği avantajlar bakımından büyük bir önem taşıyor. Çok noktalı kurumsal VPN müşterilerimiz artık 3G projelerinde Avea-Cisco performansından yararlanabilecek."

Bu konularda ilginizi çekebilir