Avea'dan emeklilere özel kampanya

Kamu çalışanları ve emekliler, 657 Tarifesi ile 35 liraya kendi aralarında ve her yöne konuşabilecekler.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea'nın yeni tarifesi "657 ile kamu çalışanları ve emekliler, vergiler dahil sadece 35 TL ödeyerek Avea ayrıcalığını tercih etmiş milyonlarca kamu çalışanı ile 6000 dakika ve her yöne tam 657 dakika konuşma avantajına sahip olacak.

Avea açıklamasına göre, müşterilerinin referans olacakları 3 yakınlarının da bu tarifeden faydalanması sağlanıyor.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Avea'nın avantajlı kamu tarifelerinden halihazırda faydalanmakta olan müşterilerin 657 Tarifesi'ne geçmek istemeleri durumunda 657 yazarak 2010'a SMS göndermesi yeterli oluyor. Avea ayrıcalığından yararlanmak isteyen diğer bütün kamu çalışanları ve emeklileri kamu kimlikleri ile bir Avea bayisine uğrayarak 657 tarifesine geçebilirler."

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan “Kamu çalışanları ve emeklilerinin beklenti ve ihtiyaçlarını yakından takip ederek yıllardır bizimle beraber olan bu değerli müşterilerimizin memnuniyetini artırmaya çalışıyoruz. Avea olarak kamu çalışanlarına ve emeklilerimize avantajlar sunmayı bir sorumluluğumuz olarak kabul ediyoruz"  diye konuştu.

Açıklamada, tarifeden yararlanan müşterilerin ayrıca, ücretsiz hediye dakikalarını tamamladıktan sonra her yöne dakikası yalnızca 29 Kuruşa konuşabildikleri, fatura dönemi içinde kullanılmayan dakikaların bir sonraki fatura dönemine devretmeyeceği belirtildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir