Avea'lılara TEB'den dosya masrafsız kredi

Avea faturalı bireysel ve kamu hattı sahiplerine özel yüzde 1,07 faiz oranıyla dosya masrafsız ihtiyaç kredisi sunuluyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea ve Türk Ekonomi Bankası A.Ş işbirliği ile başlatılan İhtiyaç Kredisi Kampanyası kapsamında, sadece Avea faturalı bireysel ve kamu hattı sahiplerine özel yüzde 1,07 faiz oranıyla dosya masrafsız ihtiyaç kredisi sunuluyor.

Avea açıklamasına göre, ayrıca kredi kullanan Avea hat sahipleri arasından yapılacak çekilişle 2 kişi Hyundai Accent Era kazanma şansına sahip olacak.

İhtiyaç kredisinde maksimum vade 36 ay, faiz oranı ise yüzde 1,07 olarak belirlendi. TEB, kampanya kapsamında kullanılan kredilerden dosya masrafı almayacak, kefil istemeyecek.

Kampanya kapsamında Avea faturalı hat sahipleri arasından TEB'e başvurup sadece Avea faturalı hat sahiplerine özel hazırlanan ihtiyaç kredisini kullanan 2kişi Hyundai Accent Era model araç kazanma şansı yakalayacak.

4 Ağustos 2010 tarihine kadar geçerli olacak kampanyadan yararlanmak isteyen Avea müşterilerinin, TEB şubelerine, TEB'in kredi başvurusu için talep ettiği evraklar ile son 2 aya ait Avea hattı faturalarından birini ibraz etmeleri yeterli olacak.

Yeni Avea hattı alan Avea müşterileri ise, ilk faturalarının düzenlenme tarihini beklemeden abonelik sözleşmesi ile birlikte kampanya kapsamında kredi kullanabilmek için TEB'e başvuruda bulunabilecekler.

Çekilişler, 04.06.2010-30.06.2010 tarihleri arasında kredi kullanan TEB müşterileri için 09.07.2010 tarihinde, 01.07.2010-04.08.2010 tarihleri arasında kredi kullanan TEB müşterileri için ise 13.08.2010 tarihinde yapılacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir