Avea'ya İngiltere'den ödül

Avea, Best Business Awards kapsamında, "Kurumsal Sosyal Sorumluluk" ödülü aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Avea, İngiltere'nin saygın ödül organizasyonlarından Best Business Awards kapsamında, "Kurumsal Sosyal Sorumluluk" alanında ödüle layık görüldü.

Avea'dan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin geleceğine yatırım yapma vizyonu ışığında, toplumsal yaşama fayda sağlayan, yaşam kalitesini artıran, yenilikçi kurumsal sosyal sorumluluk projeleri sürdüren Avea'nın, İngiltere'nin saygın ödül organizasyonlarından Best Business Awards kapsamında, "Kurumsal Sosyal Sorumluluk" alanında ödül aldığı belirtildi.

Avea'nın toplumsal yaşama fayda sağlayan, yaşam kalitesini artıran, uzun vadeli ve sürdürülebilir projelerin içinde yer almayı temel sorumlulukları arasında gördüğünü belirten Avea Kurumsal İletişim Direktörü Füsun Feridun, layık görüldükleri bu ödülün, kendileri için yeni kurumsal sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirme anlamında büyük bir itici güç olacağını vurguladı.

Füsun Feridun, şunları kaydetti:

"Avea olarak hedefimiz, yaptığımız katkıyla toplumsal sorunlara kalıcı çözümler üretebilmek. Bu hedef doğrultusunda; eğitimden, girişimcilik ve istihdama, deprem acil müdahale projesinden, kültür ve sanata kadar çok geniş bir yelpazede yenilikçi projeler hayata geçirerek sınırları kaldırmak. Bir anlamda yol olmayan yerde yol açıyoruz. Sosyal sorumluluk çalışmalarımızda önceliği, ülkemizin temel sorunları olan eğitim ve işsizlik konularına veriyoruz."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir