Avealılar milli maçı cepten izleyebilecek

A Milli takımının Belçika ile oynayacağı maç 'Avea MobilVizyon' servisi üzerinden canlı yayınlayacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde A Milli Futbol takımının Belçika ile Brüksel Roi Baudouin Stadında oynayacağı karşılaşmayı, ''Avea MobilVizyon'' servisi üzerinden canlı yayınlayacak.

Yapılan açıklamaya göre, ''Avea MobilVizyon'' servisi ile, zaman ve mekandan bağımsız olarak, dünyada ve Türkiye'deki tüm gelişmeleri cep telefonu üzerinden canlı takip etme imkanı sağlayan Avea, milli maçı da cepten izleme imkanı sunacak.

Karşılaşmayı izlemek isteyen Avea'lıların, ''MobilVizyon'' uyumlu cep telefonlarındaki tarayıcı bölümüne http://aveamobilvizyon.com.tr adresini girmeleri ya da AveaWAP sayfasından MobilVizyon servisine girmeleri yeterli. NTV'den izlenebilecek olan karşılaşma, 3 Haziran Cuma günü Türkiye saati ile 21.45'te başlayacak.

Avea MobilVizyon servisinden cep telefonu servisle uyumlu olan tüm Avealılar faydalanabiliyor. Spor, haber, dizi ve filmlerin cep telefonlarından izlenebildiği MobilVizyon Paket'lerindan faydalanmak için, ''GUNLUK TV'' ya da ''AYLIK TV'' yazıp, 5555'e göndermek yeterli.

  

 

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir