Avrupa'daki ilk 'premium' bayi Etiler'de açıldı

Hyundai, üst segment araçlarının satılacağı premium bayiliğini Uçar Otomotiv ile açtı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KOCAELİ - Hyundai, üst segment araçlarının satılacağı "premium" bayiliğini İstanbul'da açtı.

Hyundai'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Hyundai, Amerika ve Azerbaycan'dan sonra dünyadaki üçüncü ve Avrupa'daki ilk "premium" bayiliğini İstanbul Etiler'de Uçar Otomotiv ile açtı.

Hyundai'nin yüksek kalitedeki üst segment araçlarının satılacağı söz konusu bayiliğin açılışına Hyundai Assan Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Kwang-Heum Um, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ile Uçar Otomotiv sahibi Yıldırım Uçar katıldı.

Törende konuşan Kwang-Heum Um, Türk tüketicisinin Hyundai'nin çok ödüllü ve yüksek kalitedeki araçlarına tek bir çatı altında ulaşma ayrıcalığına sahip olacağını ifade etti.

Söz konusu bayilik için en uygun yerin Etiler olduğunu ifade eden Um, şunları kaydetti:

"Türkiye çapında Hyundai'nin üst segment araçlarının satışını en çok gerçekleştiren bayimiz olan Uçar Otomotiv ile birlikte yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu bayilik, sadece araçların sergilenip satıldığı bir noktadan farklı olarak bir yaşam merkezi olacak. İsteyen herkes iş ya da eğlence amacıyla burada vakit geçirip sunulan imkanlardan yararlanabilecek ve Hyundai'yi daha da yakından tanıma fırsatı elde edecekler.

Sürekli büyüyen bir marka olarak, önümüzdeki dönemlerde de Türkiye'nin büyük şehirlerinde bu tip yeni bayiliklerin açılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve Hyundai'nin yüksek kalitedeki araçlarını daha fazla tüketiciyle buluşturmayı amaçlıyoruz."

Açıklamada, 300 metrekare kapalı alanda sahip olan  "Premium" bayiliğinde özel eğitimli 5 personelin görev yapacağı ve Genesis, ix55, ix35, Santa Fe, Sonata modelleriyle yeni gelecek olan Genesis Coupe gibi üst segment araçlarının satışının gerçekleştirileceği kaydedildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir