Babacan: Ben bile anlamadım

Ali Babacan, CHP’nin "Merkez Türkiye" projesini G20 dönem başkanı olarak kendisinin bile anlamadığını belirterek eleştirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Diyarbakır'da NTV/CNBC-e ortak yayınında önemli açıklamalarda bulundu.

Babacan burada, CHP’nin ''Merkez Türkiye'' projesini G20 dönem başkanı olarak kendisinin bile anlamadığını belirterek, ''Proje açıklıyorlar; Türkiye'nin neresinde, hangi bölgesinde olacağının bile ismi yok'' dedi.

"Ana muhalefet hayal üretmeye devam ediyor"

Babacan "Ana muhalefet partisi Türkiye'nin Ekonomik Yükselişi başlıklı 'Merkez Türkiye' projesi açıkladı. 20 yılda yüzde 6 büyüme hedefi, 20 yılda 200 milyar dolar yatırım, 1 milyon 200 bin kişiye istihdam gibi taahhütleri nasıl değerlendirirsiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi;

"Ana muhalefet partisi hayal üretmeye devam ediyor. Ne söylerim de nasıl farklı kesimlerin gözünü boyayabilirim diye bir çaba içine girmiş. Bunlar seçime iki hafta kala apar topar böyle seçim otobüslerinin arka odasında hazırlanan projeler.

"Acaba birilerini daha kandırabilir miyiz diye hazırlanan şeyler"

Proje açıklıyorlar Türkiye'nin neresinde hangi bölgesinde olacağının bile ismi yok. Çünkü böyle bir şeyi şu şehirde yapıyorum dese diğer bütün şehirleri kızdıracaklar küstürecekler. Acaba birilerini daha kandırabilir miyiz diye hazırlanan şeyler."

Bu konularda ilginizi çekebilir