Bahçeli'den Köşk için ortak aday önerisi

Kendi mekanizmalarını ve istişare kanallarını çalıştırarak en uygun, en akla yatkın adayı tespitle uğraştıklarını söyleyen Bahçeli, kamplaşma olmaması için Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak aday çıkarılması gerektiğinin altını çizdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yolsuzluk soruşturması sonrasında dört bakan ile ilgili görüşmelerin sabaha kadar sürmesi üzerine dün yapılacak MHP grup toplantısı bugün gerçekleştirdi. Grup toplantısında partililere seslenen Bahçeli'nin gündeminde yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri, yolsuzluk iddiaları, son dönemde artan çocuk istismarı ve cinayetleri ve terör sorunu vardı. 

MHP lideri Bahçeli, cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin "Kamplaşma olmaması için Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak aday çıkarılmalıdır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuya ilişkin açıklamalarına şöyle devam etti:

 "Biz de kendi mekanizmalarımızı ve istişare kanallarımızı çalıştırarak en uygun en doğru en akla yatkın adayı tespitle uğraşıyoruz. Bu çerçevede sona yaklaştık. MHP'nin gündeminde kendi adayını çıkarmak ve büyük Türk milletine önermek vardır" dedi. Bahçeli, Başbakan'ın aday olması durumunda ise takvim başında istifa etmesi gerektiğini vurguladı.

"Çocuk ve kadın katliamlarına karşı  üzerimize düşen ne varsa yapacağız"

"Türkiye kendi içinde sorunları çözmeden sorun ithal etmemeli" diyen Bahçeli, çocuk cinayetlerine dair ise "Son günlerde ciğerimizi dağlayarak yaygınlaşan çocuk ve kadın katliamlarına karşı hükümeti derhal kalıcı ve tesiri yüksek tedbirler almaya çağırıyorum. Konuyla ilgili Meclis zemininde üzerimize düşen ne varsa yapacağız" ifadelerini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir