Bakan Lütfi Elvan hastaneye kaldırıldı

Afet ve Acil Durum Yüksek Kurulu Toplantısı'nda rahatsızlanan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, hastaneye kaldırıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın başkanlık ettiği Afet ve Acil Durum Yüksek Kurulu Toplantısına katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, toplantının basına kapalı bölümünde rahatsızlandı.

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Bakan Elvan'ın da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık gibi aşırı yorgunluğa bağlı olarak tansiyonunun düşmesi sonucu rahatsızlandığı öğrenildi. Detaylı bir sağlık taramasından geçirilen Elvan'ın, bugün hastanede tutulacağı belirtildi. Doktorlar, Elvan'a birkaç gün evinde istirahat etmesi tavsiyesinde bulundu.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise Bakan Lütfi Elvan'ın, bugün saat 11.30'da Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) toplantısı sırasında rahatsızlandığı ve süratle Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldüğü belirtildi.

Açıklamada "Burada, kendisine ilk müdahale yapılmıştır. Yapılan tetkikler neticesinde aşırı yorgunluktan kaynaklanan 'Hipotansiyon' (tansiyon düşüklüğü) ve 'Viral Enfeksiyon' teşhisi konulmuştur.

Sayın Bakan'ın genel sağlık durumu iyidir. Tedbir amaçlı olarak bu geceyi hastanede müşahede altında geçirecektir" denildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir