Bakteri barındırmayan mutfak ürünleri züccaciye fuarında

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
 
Ev eşyaları, züccaciye ve çeyiz sektöründeki son trendlerin, modaya yön veren ürünlerin sergilendiği 8. İdeal Home Uluslararası Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı,  28-31 Mart tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. 
 
İSTANBUL - Züccaciye, ev eşyaları ve çeyiz sektörünü bir araya getiren İdeal Home Fuarı, ziyaretçilerinin talep ve beklentilerini karşılamaya hazırlanıyor. Geçen sene Rusya'dan Cezayir'e, Suudi Arabistan'dan İngiltere'ye birçok ziyaretçinin katıldığı fuarda; doğadan mutfağınıza uzanan yepyeni geri dönüşümlü, bakteri barındırmayan ürünleriyle fark yaratan Ceraware Bambu Fiber ürünler ile  meyve sebzelerdeki vitaminleri bizlere ve çocuklarımıza kazandıran Cerablade Seramik Bıçaklar da yerini alıyor.
 
60 ülkeden 960 yabancı profesyonel alıcı ve 20 bin yerli ziyaretçinin beklendiği organizasyonda; dünya genelinde, doğal dengeyi bozan plastik atıklar ve anti-hijyenik mutfak gereçleri insan sağlığını büyük ölçüde tehdit eden ürünlere karşılık Ekolojik dengeyi önemseyen Ceraware-Cerablade ürünleri, sebze ve meyvelerdeki vitaminleri bizlere ve çocuklarımıza kazandırırken aynı zamanda bakterilerin çoğalmasını, koku ve tatların karışmasını önleyen dayanıklı bıçakları ve BASF kimyanın ürettiği çözümlerle kaplı olan Bambu kesme tahtalarıyla doğayı mutfağınıza getiriyor.
Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı İdeal Home Uluslararası Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı'nda yer alan Ceraware-Cerablade, yenilikçi ve çevreci anlayışla, uzun yıllar güvenle kullanılabilen ürünlerini ziyaretçilere tanıtacak. 28-31 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan fuarda Ceraware-Cerablade, bambu koleksiyonu ve ayna yüzeyli seramik bıçak setleri ile Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini bekliyor olacak.