Bank Asya'da Cemil Özdemir dönemi resmen başladı

Cemil Özdemir, Yönetim Kurul Üyesi ve Genel Müdür olarak görevine başladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Bank Asya'nın Genel Müdürlüğüne atanan Cemil Özdemir, atama süreciyle ilgili işlemlerin tamamlanmasıyla görevine başladı.

Bank Asya'dan yapılan yazılı açıklamada, Bank Asya Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Kabaca'nın 28 Ocak'ta görevinden ayrılması üzerine, genel müdürlük görevine Bank Asya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemil Özdemir'in atanmasına ilişkin Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na başvuruda bulunulmasına Bank Asya Yönetim Kurulu'nca karar verildiği hatırlatıldı.

Yapılan açıklamada, atama süreciyle ilgili işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte Cemil Özdemir'in, Yönetim Kurul Üyesi ve Genel Müdür olarak görevine başladığı kaydedildi.

Açıklamada, Bank Asya'nın yeni Genel Müdürü Cemil Özdemir'in, Yurtbank'ta Genel Müdür Yardımcısı, Family Finans'ta Genel Müdür Baş Yardımcısı; Halk Bankası'nda Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi olarak görev aldıktan sonra 2005 yılında Bank Asya'da Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmaya başladığı ve 2009 yılında Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Denetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptığı ifade edildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir