Barsan, filosunu Mercedes ile yeniledi

Mercedes-Benz Türk, Barsan Global Lojistik'e 200 araçlık filoyu düzenlenen törenle teslim etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Mercedes-Benz Türk, Barsan Global Lojistik'e 200 araçlık filoyu düzenlenen törenle teslim etti.

Barsan Global Lojistik, tüm filosunu 200 adet Mercedes–Benz Actros 1841 Lowliner çekiciyle yeniledi. 200 adet aracı aralık ayı içinde toplu olarak teslim eden Mercedes-Benz Türk, satışı "bileşik teklif' yöntemiyle gerçekleştirdi.

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, teslim töreninde yaptığı konuşmada, Mercedes-Benz Türk'ün, yeni araç satışının yanı sıra ikinci el araç alım satımı, servis, finansman ve sigorta hizmetleri de sunduğunu, Barsan Global Lojistik'in yaptığı 200 adetlik filo alımına tüm bu unsurların dahil edildiğini ve paket anlaşma yapıldığını belirtti.

Bu anlaşmanın yalnızca satıştan ibaret olmadığını dile getiren Sülün, şunları kaydetti:

"Müşterimizin parkındaki 188 adet kullanılmış çekicisi, dorseleriyle birlikte bir Mercedes-Benz firması olan TruckStore tarafından takasa alınmıştır. Teklifimize 36 ay boyunca araç garantisi, servis bakım/onarım ve kasko sigortası da dahildir. Ayrıca Mercedes Benz Türk, sattığı 200 çekiciyi, sözleşme vadesi olan 36 ayın sonunda şimdiden belirlenmiş bir bedel ile geri almak üzere Barsan Global Lojistik ile mutabık kalmıştır.

Bu paket anlaşma sayesinde müşterimiz araçları kullandığı süre boyunca oluşacak işletme maliyetlerini net bir şekilde hesaplayabilecek ve tüm bu hizmetleri tek bir çatı altında almanın getirdiği sinerjiden faydalanabilecektir. Bu kadar büyük bir iş hacmini tek bir seferde gerçekleştirmiş olmaktan gurur duyuyoruz. Bu satış, kamyon pazarında tek seferde en büyük filo yenileme aksiyonu olarak da tarihe geçmiştir."

Barsan Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı A. Cengiz Çaptuğ ise, bu yatırımla, dünyanın en büyük 10 entegre lojistik şirketinden biri olma hedefine doğru bir adım daha attıklarını belirtti.

Verilen bilgiye göre, Mercedes-Benz Actros 1841 LSNRL, Mercedes-Benz'in "lowliner" olarak tanımladığı alçak şasili çekicileri oluşturuyor. Bu araçlar, ön ve arka akslarda hava süspansiyonlu olup 950 mm beşinci teker yüksekliği sayesinde mega treylerler ile birlikte kullanılabiliyor. Tüm Actros çekicilerde standart olarak sunulan "Powershift – Otomatikleştirilmiş Şanzıman" ile önemli ölçüde yakıt tasarrufu sağlanıyor. Actros 1841 LSNRL aynı zamanda Ocak 2011'den itibaren Mercedes-Benz Türk'ün Aksaray Kamyon Fabrikası üretimi ile Türkiye'de satışa sunuluyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir