Başak Groupama'dan 'Bam Çarpışma Sigortası'

Firma, aracını daha hesaplı sigortalatmak isteyenlere özel, yeni bir sigorta seçeneği sunuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Başak Groupama, çarpışmalara özel, 'Bam Çarpışma Sigortası' çıkardı.

Başak Groupama'dan yapılan yazılı açıklamada, aracını daha hesaplı sigortalatmak isteyenlere özel, sadece iki aracın seyir halindeki çarpışma riskini teminat altına alan "Bam Çarpışma Sigortası"nı çıkardıklarını duyurdu.

Açıklamada, adı geçen sigortanın sadece iki aracın seyir halindeki çarpışma riskini teminat altına alması nedeniyle, standart kaskolardan çok daha hesaplı bir prim ödeme seçeneği sunduğu bildirildi.

Araçlarının Bam Çarpışma Sigortası ile ne kadar tutarda ekonomik sigortalanacağını öğrenmek isteyen araç sahiplerinin, 6767'ye ücretsiz kısa mesaj atarak, anında Bam Çarpışma Sigortası prim bilgisine ulaşabilecekleri belirtilen açıklamada, araç sahiplerinin, "Bam" yazarak, aralarında boşluk bırakarak T.C. kimlik numaralarını ve plakalarını kısa mesajla 6767'ye göndermeleri gerektiği kaydedildi.

Başak Groupama Sigorta Genel Müdürü Alain Baudry, yeni ürünle ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Başak Groupama olarak Türkiye pazarında hem acentelerimizin hem de mevcut ve potansiyel sigortalılarımızın sigortayla ilişkilerini yeniden tanımladığımızı kısa bir süre önce ifade etmiştik. Önce kısa mesajla trafik sigortası primi bilgilendirme hizmetini devreye soktuk, şimdi de BAM Çarpışma Sigortası'nı... Son ürün ve hizmetlerimizin ortak özelliği sigortacılığı kolaylaştırması ve herkes tarafından ulaşılabilirliğini artırması. Bam Çarpışma Sigortası'nın ekonomik fiyatı, özellikle henüz araç sigortası bulunmayan büyük bir potansiyel müşteri grubuna hitap ediyor. Bu nedenle sektöre yeni sigortalılar kazandırmayı hedefliyoruz."