Başkan da gözaltına alındı

Bursaspor ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Kulüp Başkanı Yazıcı da gözaltına alındı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Bursaspor ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne gelen ve hakkında yakalama kararı bulunan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ile Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Saltan gözaltına alındı.

''Usulsüzlük ve zimmete para geçirme'' iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, dün gözaltına alınan Bursaspor Kulübü Genel Müdürü Osman Nuri Biçer, Bursaspor İkinci Başkan Haluk Özkıyıcı, Bursaspor TV Genel Müdürü Mehmet Gerçeksi, Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk Yazıcı, kulüp avukatı Jale Demir ve muhasebeci Sema Çavuşoğlu ise ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Bu arada, eski yönetici Osman Çelik hakkında da yakalama kararı ve yurt dışına çıkış yasağı bulunuyor.

Yazıcı müşahade altında

Gözaltına alınan ve muayene için Çekirge Devlet Hastanesine götürülen Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın tansiyonunun yükseldiği ve burada müşahede altında tutulduğu belirtildi.

Yazıcı'nın savcılık ifadesinin gerekirse doktor kontrolünde alınacağı öğrenildi.

Mesut Mestan'a da yakalama emri

Yeşil-beyazlı kulübün eski yöneticilerinden Mesut Mestan hakkında da yakalama emri çıkarıldığı öğrenildi.

Bir dönem Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumluluğu görevini yürüten, daha sonra yönetim kurulu kararıyla üyelikten ihraç edilen Mesut Mestan hakkında da cumhuriyet savcısı tarafından yakalama emri çıkarıldı.

Mestan'ın, şu anda ABD'de bulunduğu bildirildi.

Soruşturma kapsamında, eski yönetici Osman Çelik hakkında da yakalama kararı ve yurt dışına çıkış yasağı bulunuyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir