Başkanlık için aday oldu

Trabzonspor Kulübü eski yöneticisi İbrahim Hacıosmanoğlu, adaylık dilekçesini yetkililere verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Trabzonspor Kulübü'nün eski yöneticisi İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 27 Şubat Pazartesi günü yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulunda başkan adayı olduğunu açıkladı.

Hacıosmanoğlu, TFF'nin İstinye'deki merkezine gelerek adaylık dilekçesini yetkililere verdi. Başkan adayı Hacıosmanoğlu, adaylığıyla ilgili federasyon binasının önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Müracaatımızı yaptık. Umarım Türk futbolu için hayırlı olur. Trabzonspor Kulübü'nde de aynı şekilde bağımsız aday olmuştum. Bir örnek olsun diye Türk futboluna da aynı şekilde aday oldum. Bugün de federasyonda resmileştirdim. Türk futboluna örnek olması adına, herkesin bunu iyi değerlendirmesi gerekiyor" diye konuştu.

Türk futbolunda yaşanan sıkıntının nedeninin, kuralları uygulama iradesinin bulunmaması olduğunu savunan Hacıosmanoğlu, bunun önüne de kendi projeleriyle ortaya çıkacak bağımsız adaylardan geçtiğini anlattı.

Trabzonspor camiasından olumlu tepkiler aldığını anlatan Hacıosmanoğlu, "Sadece Trabzonspor camiası da değil, bugün sanal ortama baktığımız zaman Türkiye'de her camiadan insanların 'Bu işi Hacıosmanoğlu çözer' diye yorumları var. İnşallah Allah bu görevi bize nasip ederse, biz de onların bu düşüncelerine ne kadar layık olduğumuzu göstereceğiz" şeklinde konuştu.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir