Başkentgaz, GAZBİR yönetiminde

Başkent Doğalgaz'ın GM Kırşan, Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği'nin yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (Başkentgaz), Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Derneği'nin (GAZBİR) 5. Olağan Genel Kurulu'nda yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

GAZBİR'in geçtiğimiz günlerde Ankara Bilkent Otel'de toplanan Genel Kurulu'nda, Kazancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kazancı yeniden başkan oldu.

Ocak ayında Başkentgaz Genel Müdürlüğüne atanan, son olarak da Gaz-Bir Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen İbrahim Halil Kırşan, Gaz-Bir gibi önemli bir kurumun yönetimine seçilmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Gaz-Bir'e kısa süre önce üye olmamıza rağmen Genel Kurul'da Yönetim Kurulu'na seçilmemiz gurur vericidir. Bugüne kadar yürüttüğümüz faaliyetleri, bundan sonra Gaz-Bir'e üye ve yönetiminde söz sahibi bir kurum olarak daha güçlü bir şekilde devam ettireceğiz. Sayın Kazancı ve Genel Kurul üyelerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Türkiye'de faaliyet gösteren 60 doğalgaz dağıtım şirketinden 54'ü GAZ-BİR'e üye bulunuyor. Dernek, doğalgaz dağıtım şirketlerinin haklarını korumak, dünya doğalgaz piyasasıyla entegrasyon sağlamak ve bu piyasanın Türkiye'de gelişmesine katkıda bulunacak her türlü hukuki, teknik faaliyeti göstermek üzere 2004 yılında kuruldu.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir