Batan gemiyi çekerken yaralandı

Fox TV kameramanı Soner Dabağ, mendirekten düşerek bacağından yaralandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
 
 
İSTANBUL  - Şile'de batan gemiyi görüntülemek üzere olay yerinde bulunan basın mensuplarından Fox TV kameramanı Soner Dabağ, mendirekten düşerek bacağından yaralandı. Dabağ'ın kırık ihtimaline karşın, Şile Devlet Hastanesi'nde röntgeni çekildi.
 
Fox TV muhabiri Gökhan Kayış'tan alınan bilgiye göre, kameraman Soner Dabağ, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nün alabora olan tahlisiye botunu görüntüledikten sonra limana vuran dalganın etkisiyle düştü.
Bu sırada Soner Dabağ ile birlikte olduklarını ancak kendisinin yaralanmadığını belirten Kayış, "atlattıkları badire"yi şöyle anlattı:
"Olay yerindeki gazeteci arkadaşlarımızla alabora olan tekneden yaralıların çıkarıldığı haberini duyunca dalgakıranın üstüne indik. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nün alabora olan botunu kurtarma çalışmaları sürerken, bir dalga geldi ve ikimizi birden duvardan aşağıya düşürdü. Sırılsıklam olduk. Soner, "bacağım kırıldı" diyerek bağırdı. Bunun üzerine Şile Devlet Hastanesi'ne geldik. Soner'in bacağında bir kırık olma ihtimali var, röntgen çekildi. Genel görünümü iyi, durumu ağır değil. Ailesiyle de görüştü. Doktor da bacağında kırık olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi."