Batı Akdeniz için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji, Antalya, Muğla, Burdur ve Isparta için kuvvetli yağış uyarısında bulunarak vatandaşların tedbirli olmalarını istedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Meteoroloji, Antalya, Muğla, Burdur ve Isparta için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın akşam saatlerinde başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanağın, 23 Eylül Çarşamba akşamına kadar Antalya il genelinde, kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. 

Muğla genelinde bugün akşam saatlerinden itibaren başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların da yarın sabah saatlerinden 23 Eylül Çarşamba günü sabah saatlerine kadar kuvvetli ve çok kuvvetli, Bodrum, Datça, Marmaris, Ula, Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman ilçelerinde ise çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

Burdur ve Isparta'da beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların ise yarın gece saatlerinden 23 Eylül Çarşamba öğle saatlerine kadar Burdur merkez, Bucak, Ağlasun ve Çeltikçi ilçeleri ile Isparta merkez, Gönen, Keçiborlu, Atabey, Eğirdir, Aksu, Sütçüler ve Yenişarbademli ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı kaydedildi.

Açıklamada, beklenen kuvvetli ve aşırı yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olmaları istendi.