Bayramda sükunet umuyoruz

"Şu anda bölgemizde bulunan Suriye, Mısır, Libya, Irak gibi ülkelerde devam eden huzursuzluk inşallah bu bayram vesilesiyle biran önce sükun bulur"

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAYSERİ - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "İnşallah bu bayram sabahı bize huzurun mutluluğun ve barışın bir gerekçesi olur. Şuanda bölgemizde bulunan Suriye, Mısır, Libya, Irak gibi ülkelerdeki huzursuzluk inşallah biran önce sükun bulur" dedi.

Bayram namazını tarihi Hunat Cami'nde kılan Yıldız, namaz sonrasında vatandaşlarla bayramlaştı. Cami içerisinde sıraya giren vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve bayramlarını tebrik eden Yıldız, çocuklarla da yakından ilgilendi.

Bayramlaşma sonrasında açıklama yapan Yıldız, bu bayram sabahının huzurun, mutluluğun ve barışın bir gerekçesi olması temennisinde bulunarak, "Şu anda bölgemizde bulunan Suriye, Mısır, Libya, Irak gibi ülkelerdeki huzursuzluk inşallah biran önce sükun bulur. Bu vesileyle bütün hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Şehit ailelerimizin, gazilerimizin, hastalarımızın yanında olmayı, yoksullarımızla beraber olmak için bir vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah 4 gün burada bayram programı yapacağız. Tüm vatandaşlarımızla bir arada olacağız" diye konuştu.