BBP Genel Başkanı kaza geçirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, makam otomobilinin kaza yapması sonucu "hafif şekilde" yaralandı.
 
BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, geçirdiği trafik kazasında yaralanan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin tomografisinde herhangi bir sıkıntının çıkmadığını, tedbiren müşahede altında tutulduğunu söyledi.
 
Tunç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde trafik kazası geçiren Destici'nin ilk tedavisinin GATA'da yapıldığını, ancak partililerin hastanede kalabalık oluşturması nedeniyle sıkıntı yaşandığı için Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildiğini belirtti.
 
Destici'nin herhangi bir sağlık probleminin olmadığını, ancak kaza sırasında kafasını çarpması nedeniyle müşahede altında tutulması gerektiğini ifade eden Tunç, "Tomografi neticesinde herhangi bir sıkıntı yok. Ne kadar müşahede altında tutacaklar bilmiyorum. Birkaç saat müşahede altında tutulduktan sonra taburcu olacaktır" diye konuştu.
Kazada, Destici'nin korumasında herhangi bir sağlık problemi oluşmadığı bilgisini veren Tunç, şoförün de Numune Hastanesi'nde tedavi gördüğünü, hayati bir sorununun bulunmadığını söyledi.